Dronefyns Blog

Dronefyns Blog

Intro til Bloggen

Velkommen til Dronefyns blog, en Dansk blog for dem med interesse for droner.
Dronefyns blog er en blog hvor der løbende kommer nye artikler fra undertegnede. Tanken er at dele noget af den viden jeg har samlet sammen gennem de år jeg har drevet min dronefotograf virksomhed, så du og andre måske kan undgå at gentage nogle af de fejl jeg tidligere har begået. Du kan læse mere om min baggrund for mine holdninger og erfaringer HER.

Her på Bloggen vil du kunne finde artikler der både henvender sig til helt nybegynder der over at komme i gang med at flyve dorne, til dem der har fløjet lidt mere og ind imellem vil der også kommer artikler der henvender sig til etableret og øvet drone piloter.

Har du lyst til at deltage på denne blog, er du særdeles velkommen. Det kan være med kommentarer til en artikel, du er enig eller ikke enig i, det kan være forslag til artikel eller test enmer, eller måske har du selv lyst til at skrive en artikel, som gæste skribent. Kommentarer skriver du blot under artiklen, men hvis du har forslag til tekster eller selv vil skrive, så brug kontakt knappen her på bloggen.

Du kan også finde alle indlæg HER.