Inspektions opgaver

Dronefyn har flere års erfaring med at bruge primært foto og sekundært video løsninger til inspektions og overvågnings opgaver på steder, der kan være vanskelig tilgængelige.

Inspektion fra drone giver flere fordele. Vi kan ofte komme bedre til i højden på en bygning eller struktur end man kan med lifte eller stilaser. Med dronen kan vi også give både nær billeder men også et større overblik ved blot at rykke dronen lidt væk. Tidsmæssigt er det meget hurtigere at inspicere med en drone, og det er meget billigere end at skulle leje lift ind til en opgave.

inspektion opgave dronefyn

inspektion opgave dronefyn

Med vores kamera og drone kan vi komme ind på helt ned til ca. 1 meters afstand og live streame HD billede ned til eksterne skærme på jorden. Vi kan flyve langs tage, facader, vindmøller, master af en hver art og give et præcist indblik i, hvordan tingene ser ud på det, der skal inspiceres.

Undervejs kan vi optage video eller fotos (hvad der passer bedst), der kan bruges til evt. efterfølgende dokumentation.

Der findes utallige måder, vi kan indsætte droner påog få et godt resultat ud af. Er det en opgave, vi har løst tidligere, kan vi vejlede kunden om hvordan den bedst løses, er det en ny opgave for os, finder vi en god måde at få det løst på.

drone ud på inspektions opgave ved dronefyn

drone ud på inspektions opgave ved dronefyn

Fra årsskiftet 2017/2018 har vi en ny avanceret inspektions drone klar som udmærker sig ved både at kunne optage med 2 kamera samtidigt, fx termografisk og almindlige foto eller vi kan montere et kamera oven på dronen og inspicere op ad, fx under tag udhæng, broer osv.

Med vores kamera og drone kan vi komme ind på helt ned til ca. 1 meters afstand [...] Vi kan flyve langs tage, facader, vindmøller, master af en hver art og give et præcist indblik i, hvordan tingene ser ud på det, der skal inspiceres.

Har du en forespørgsel på en opgave, så kontakt os på 40 44 44 93 og lad os tage en snak om, hvordan vi kan løse din opgave.