Drone inspektions opgaver

DroneFyn har flere års erfaring med at bruge primært foto og sekundært video løsninger til droneinspektions og droneovervågnings opgaver på steder, der kan være vanskelig tilgængelige. Drone inspektion giver flere fordele. Vi kan ofte komme bedre til i højden på en bygning, eller lignende, end man kan med lifte eller stiladser. Med dronen kan vi også give både nær billeder, men også et større overblik ved blot at rykke dronen lidt væk. Vi har også forskellige zoom løsninger som bruges hvis afstanden til et objekt skal holdes selv om man skal have nærbilleder. Tidsmæssigt er det meget hurtigere at inspicere med en drone, og ofte er det meget billigere end at skulle leje lift ind til en opgave.

inspektion opgave dronefyn

inspektion opgave dronefyn

Med vores dronekamera kan vi komme ind på helt ned til ca. 2 meters afstand og live streame HD billede ned til eksterne skærme på jorden. Vi kan flyve langs tage, facader, vindmøller, master af en hver art og give et præcist indblik i, hvordan tingene ser ud på det, der skal inspiceres. Undervejs kan vi optage video eller fotos (hvad der passer bedst), der kan ses live eller bruges til evt. efterfølgende dokumentation.

Der findes utallige måder, vi kan indsætte droner på og få et godt resultat ud af det. Er det en opgave, vi har løst tidligere, kan vi vejlede kunden om hvordan den bedst løses, er det en ny opgave for os, finder vi en god måde at få det løst på.

drone ud på inspektions opgave ved dronefyn

drone ud på inspektions opgave ved dronefyn

En ny avanceret inspektions drone som udmærker sig ved både at kunne optage med 2 kamera samtidigt, f.eks. termografisk og almindelige foto eller vi kan montere et kamera oven på dronen og inspicere op ad, f.eks under tag udhæng, broer osv.

Har du en forespørgsel på en opgave, så kontakt os på +45 47 47 47 45 og lad os tage en snak om, hvordan vi kan løse din opgave.