Drone uddannelse

Vi oplever en stigende efterspørgsel fra drone interesserede, der ønsker vores hjælp til at blive bedre til at flyve drone. Det tager vi konsekvensen af og tilbyder derfor forskellige kurser og undervisning specifikt og målerettet efter kundens ønsker.
Det kan være personer, der har taget et 1A drone bevis, hvor der ikke kræves flyve prøve eller personer der påtænker at tage det, som har glæde af at lære eller få opfrisket forskellige flyveteknikker og sikkerhedsprocedurer eller måske lære helt nye måder at bruge droner på.
Lad os bare være ærlig. Alle kan lære at flyve en drone ret hurtigt. Det kræver ikke alverden indsigt eller træning at få den i luften, flyve lidt frem og tilbage og lande igen. Men derfra og så til at kunne flyve sikkert, flyve så fx video ser godt ud eller lave en dissideret betalt opgave, er der er et stykke vej.
DroneFyn har med mange hundrede flyvetimer hvert eneste år stor praktisk viden indenfor betjening af droner, kamera, software, Apps og hvad der elles bruges. Vi har afviklet den praktiske uddannelse af drone piloter fra forskellige drone skoler i Odense, samt afholdt specielle kurser med henblik på betjening af kamera, indstillinger og forskellige autonome funktioner, der kan give gode resultater. Derfor kan vi godt garantere, at du som elev ikke går skuffet fra en uddannelses time eller et kursus, som vi har afholdt.
DroneFyn tilbyder ikke Drone bevis uddannelse, her henvises til de forskellige drone skoler der tilbyder denne specifikke uddannelse.
Det, vi der imod tilbyder, er undervisningen inden for følgende:
  • Basal flyve træning i alle 3 kategorier (1A, 1B og 2) med egen drone eller vores droner.
  • Flyve prøve forberedelse (1B og 2). Henvender sig til dem der skal tage et sådan bevis.
  • Pre-tjek og sikkerheds procedurer.
  • Opsætning af egen drone og gennemgang af funktioner, så du får mest muligt ud af din drone.
  • Kamera betjening, foto og video samt flyve teknikker.
  • Vedligeholdelse og genopfriskning af eksisterende drone bevis.
Vi tilbyder både privat undervisning eller mindre hold på op til 6 personer til priser fra kun 600,- kr. + moms og op efter alt efter ønske til indhold.
Kontakt os og få en uforpligtende snak om hvad der kunne være aktuelt for dit vedkommende og få et prisoverslag på det.