Servicevilkår

Som kunde hos DroneFyn.dk kan du altid forvente at få leveret et kvalitet produkt. Derfor tilbyder vi naturligvis fuld kunde tilfredshed ellers ingen betaling.*
*Forudsætter at du som kunde henvender dig senest 7 hverdage efter levering og at du ikke efterfølgende benytter materialet, og sletter det fra din computer.

-Vores priser/tilbud indebærer at vi må bruge fotos og video på vores webside og til anden markedsføring som reference for vores arbejde. Hvis dette ikke ønskes tillægges priserne 10% og kunden bedes informere os herom inden opgaven udføres.

-Leverings tid: Vi bestræber os på at lever det færdige produkt inden for et par dage, dog senest efter indenfor 5 hverdag efter optagelser har fundet sted. Vi er afhængig af vejret da vinden gerne skal være mindre end max 6-8 m/sek for at sikre et godt resultat. Hvornår optagelsen finder sted afhænger derfor helt af vejret.

-Betalingsbetingelser: Erhverv (CVR nummer) netto 8 dage.
Private kunder: netto kontant ( Demo eksempel af færdig arbejde udleveres til godkendelse og når betaling er modtaget udleveres det fulde materiale)