Virksomheds præsentation

Som med ejendoms foto og video egner en firma/virksomheds præsentation optaget helt eller delvist med drone sig rigtig godt, på websider, Facebook, Twitter eller andre steder man ønsker at blive synlig.
Vi har mulighed for at kombinere udendørs optagelser med indendørs drone optagelser fx i produktionshaller eller montagehaller, og vi kan supplere det, vi kan lave med dronen, med almindelig video eller foto optagelser af produkter, helt efter kundens ønsker.

Tempur Danmark P/S Aarup

Mulighederne er der nok af, og faktisk er det kun fantasien, der sætter begrænsninger på, hvordan en virksomheds eller et firmas præsentation kan produceres, og vi er klar til at hjælpe hele vejen igennem, både med rådgivning, optagelser og redigering.
En firma/virksomheds præsentation er typisk en større opgave, der kræver planlægning, og i den forbindelse laver vi som regel et storybord med kunden, hvor eventuelle optagelser der skal laves planlægges, og hvordan en efterfølgende video skal opbygges. Vores kunder kan få det, ligesom de vil have det, og jo mere engageret kunden deltager i processen, jo tættere kommer det endelige video produkt på det perfekte.
Kunder kan som udgangspunkt bestemme alt fra valg af underlægnings musik, længde af video, produkt fotos, tekst og informationer i videoen.
Skal der speak eller voice over på videoen, outsourcer vi den del af opgaven til professionelt speak studie. Speak og tekst kan naturligvis laves på forskellige sprog efter ønske.
Virksomheds/firma præsentationer er større opgaver og laves på tilbuds eller overslags basis.
Kontakt os på +45 47 47 47 45 og hør hvordan vi kan gøre en bolig sag mere spændende og nå ud til mange flere mennesker via sociale medier.