DroneFyn – om os

DroneFyn ApS er en del af Mobilportalen ApS der blev stiftet tilbage i 2005 af Christian B. Wiggers. I starten var den eneste aktivitet drift af et forum og en anmeldelsesside for mobiltelefoner.

I 2013 begyndte droner eller quadcoptere så småt at blive tilgængelige for almindelige mennesker. Med en baggrund inden for RC industrien ( 90’erne), kombineret med stor interesse for foto og video fotografi virkede det som en oplagt mulighed at tilføje drone aktiviteter til Mobilportalen ApS’ andre aktiviteter. Allerede I 2013 lavede DroneFyn de første videoer og fotos for vores kunder. 

I 2015 blev mobilportalen ApS certificeret som drone operatør af trafikstyrelsen, for at kunne løse opgaver i bymæssig bebyggelse. Ved den lejlighed blev vores drone aktiviteter lavet om til en selvstændig del med eget navn. DroneFyn ApS var en realitet. Siden da er vores kompetencer, erfaringer, udstyr, mandskab og typer opgaver vi levere blevet udvidet og opdateret løbende.

I dag er DroneFyn så afgjort en af de mest erfarende operatører i branchen. Vores placering på Sydfyn, og fra 2022 også på Nordfyn, gør det let for os at dække hele Danmark.  Omfanget af opgaver vi løser steget betragteligt, og vi har derfor både underleverandører, samarbejdspartner og en del freelance piloter på kontrakt. I øjeblikket er vi 8 personer og alle med dronebevis.

Disse ressourcer sikrer os en stor fleksibilitet, hvilket gør at vi kan løse opgaver hurtig og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten på det vi levere til vores kunder.

Christian B. Wiggers

Stifter/Ejer, 1st Pilot
kat 2 + nat + fixwing tlf.: +45 47 47 47 45

Lars E. Winther

Drone Assistent, Drone Pilot
Kat2 + nat + fixwing

Nis Christian Vilain Raun

Drone Assistent, Drone Pilot

Flemming Lavsen

Drone Assistent, Drone Pilot

John Zeeberg Harboesgaard

Drone Assistent, Drone Pilot

Peter Bendixen

Keld Gade Andersen

Anders Wiggers

IT/web, Drone Pilot