DroneFyn – om os

Ejeren af DroneFyn Christian Wiggers
Stifter og indenhaver Christian B. Wiggers

DroneFyn Aps er en del af Mobilportalen ApS blev stiftet tilbage i 2005 af Christian B. Wiggers. I starten var eneste aktivitet drift af et forum for mobiltelefoner (mobilforum.dk). Ret hurtigt blev Mobiltest.dk også en del af mobilportalens ApS aktiviteter.

I 2013 begyndte droner eller quadcoptere så småt at blive tilgængelige for almindelige mennesker. Med baggrund inden for RC industrien ( 90’erne), kombineret med stor interesse for foto og video fotografi virkede det som en oplagt mulighed at tilføje disse drone aktiviteter til Mobilportalen ApS’ andre aktiviteter. Men det skulle vise sig at blive lettere tænkt end udført. Tilbage i 2013 havde droner kort flyvetid, kamera løsningerne var ikke, hvad de er i dag, og bare det at lave en rolig video optagelse var en udfordring. Teknikken blev forbedret, og med en ”Gimbel” (stabiliseret kamera holder) blev tingene meget bedre sammen med nye og forbedrede kameraer. I slut 2013 lavede vi de første videoer og fotos for kunder, men ønsket om at kunne levere et endnu bedre produkt føret til opgraderinger af udstyr som har stået på siden da. Der kommer hele tiden bedre kamera løsninger, og droner der kan flyve længer tid og mere stabilt.

I 2015 blev mobilportalen ApS certificeret som drone operatør af trafikstyrelsen, for at kunne løse opgaver i bymæssig bebyggelse og ved den lejlighed blev vores drone aktiviter lavet om til en selvstændig del med eget navn og dronefotograf virksomheden droneFyn ApS var en realitet. DroneFyn er medlem af forskellige drone netværk og branche foreningen herunder Drone Danmark

I 2017 kom DroneFyn via en ny samarbejds partner (Pigeon Air Photos) for alvor på banen med drone termografisk inspektion. Det sker via siden Dansk Drone Termografi hvor både DroneFyn og Pigeon Air Photos, råder over eget Termografisk kamera, i højst muligt kvalitet, og flere forskellige droner typer det kan sættes under. I slut 2017 kom der en dedikeret inspektions drone (matrice 210 RTK) i vores droneflåde, der giver os en række muligheder vi ikke havde før.

Drone fotografi i københavn