360 ̊ panorama fotos

DroneFyn tilbyder nu et nyt og meget spændende produkt som har særdeles mange anvendelses muligheder. Panorama foto er 40-100 fotos optaget i fx 50 meters højde, der efterfølgende sættes sammen til en ”kugle af fotos”, som man skal forstille sig, man sidder inden i og kigger ud fra. Man kan således dreje rundt i alle retninger, og zoome ind helt op til 4 gange og stadigvæk have et flot billede.

Der kan sættes et kort ind så man kan se hvor fotoet er optaget, og hvor man kigger hen, og vi kan sætte stort set ubegrænset mæ panorama fotos. Det kan være tekst, fotos evt. som slideshow, det kan være video eller link til websider.

Der hvor det så bliver rigtig brugbart, er hvis man vil vise eller informere om et større område og laver en panorama tur, hvor flere panoramabilleder bindes sammen, så man kan hoppe fra det ene sted til det næste. Se neden stående eksempler på panorama ture (fortsættes under billedet)

Se panorama i fuld skærm

Panoramaer er også rigtig anvendelig til dokumentation af byggegrunde/pladser og erhvervsområder og præsentation af for eksempel turistområder.

Panoramaer fungerer godt på computer, tablets og mobilenheder men kan også vises i Virtual Reality-headsets, for eksempel Google Cardboard. Med VR åbnes der mulighed for fascinerende effekter, fordi oplevelsen bliver som at være der selv, og navigationen får en ny dimension.

Panorama tur produktet sælges pr tilbud eller overslag efter kundens ønsker. Prisen afhænger helt af projektet størrelse, og  hvor mange panorama fotos der skal sættes samme (minimum er 3 styk) og hvor meget info der skal være i panorama fotos.

Projektet bliver leveret via Dropbox, klar til at en webmaster kan sætte det op på egen webside, eller vi kan mod et mindre gebyr hoste det på vores side, og kunden får så bare et link der kan lægges op eller deles på Facebook ect. Der er ingen krav om webside opbygning for at kunne vise en 360 grader panorama tur.

Se Panorama på fuld skærm