FAQ – Priser

Vi har efterhånden lavet ganske mange præsentationer af ejendomme, som ejendomsmæglere bruger, når en ejendom skal have lidt ekstra opmærksomhed.

For os er ikke to opgaver ens, og ej heller er de ønsker, som vi møder fra kunden, der skal have løst opgaven. Det nemmeste for os ville være blot at fakturere for den tid, vi bruger, men det er vores klare opfattelse, at en del af vores kunder gerne vil have en fast pris på, hvad det koster at få lavet en præsentation af en ejendom.

Derfor har vi 2 standardpakker – en kun med foto og en med foto og video. Disse pakker er beregnet på, at vi planlægger og udfører opgaven og efterfølgende redigerer optagelserne for at aflevere et færdigt produkt.

Men vi oplever også tit, at sælger af en ejendom har specielle ønsker, som vi skal efterkomme. Det kan være alt fra specielle vinkler, vi skal optage eller undgå at optage over til redigerings processen, som de gerne vil have indflydelse på. Det kan vi naturligvis også godt gøre, og vi har stor forståelse for, at hvis man skal sælge sit hus, så vil man gerne have, at ejendommen tager sig ud på en måde, som man selv bestemmer. Men et sådan produkt tager længere tid for os at lave og kan derfor ikke sælges som en pakkeløsning. Derfor tilbyder vi nu en pakke, som vi kalder ”kreativ pakken”, hvor du som kunde kan få det, ligesom du vil –  kun med det forbehold at vi naturligvis skal overholde de regler der findes for flyvning med droner.

Du kan som kunde få lov til at styre hele processen, lige fra at være med til at planlægge hvor og hvornår der skal flyves, se med når der optages – vi har ekstra skærm med, udvælge rå klip der skal sættes sammen eller vælge underlægnings musik. Du betaler blot for den tid, vi bruger på at lave opgaven, hverken mere eller mindre.

FAQ:

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får stillet, så andre også kan få disse svar.

Hvorfor er den nye Premium fotopakke næsten dobbelt så dyr som den almindelig foto pakke ?

I premium pakken flyver vi med et helt andet setup, både med dronen og kameraet. Der er tale om en stor drone med 1,6 meter spændevide der kan løfte 6 kg kamera udstyr i alt. Kameraet vi bruger er et af de højst ydende kamera full frame kamera der er tilgængeligt. Det er et Sony A7RII som har en fatastisk billede sensor, på intet mindre end 42 megapixel. Samme med de super skarpe Zeiss objektiver kan dette set-up lever nogle af de flotteste fotos taget med drone. Det er med andre ord et større meget dyrere set-up vi arbejde med, og det afspejler sig i prisen.

Kan jeg bestille en foto & video pakke og bede om, at det bliver optaget i solskins vejr?

–  Ja, et sådan hensyn kan vi godt tage på de to standard pakker. Men du skal vide, at det kan forlænge tiden, til vi kan lave opgaven. Har vi lavet en aftale om et tidspunkt ud fra vejrudsigt, og vejret er knap så solrigt som forventet og optagelsen aflyses, så bookes der er ny aftale. Desuden skal du vide, at det, vi definerer som solskin, er når lyset er så stærkt, at der kommer skygger på jorden. Dvs. et tyndt højt skydække, som solen skinner igennem, er altså også solskin for os. Hvis kravet er, at der skal være høj blå himmel uden en sky, så er der ikke mange dage i løbet af et år, vi kan optage.

Jeg vil gerne være hjemme, når optagelsen skal finde sted, kan det lade sig gøre?

–  Ja, både med de to standard pakker og med kreativ pakken kan vi planlægge flyvning, mens du er på din bopæl. Det er ikke et krav, at der er nogen hjemme, når vi optager, men ønsker du at være hjemme, så er du velkommen. Er formålet med at være til stede, at du ønsker, at vi skal optage fra forskellige vinkler, højder etc., så skal du vælge kreativ pakken, se ovenfor.

Jeg har bestilt en pakke 2 og har fundet en fejl i den redigerede video, hvad så?

– Så retter vi naturligvis det. Laver vi fejl i den færdige video, fx stave/taste fejl, fejl i fakta tal etc. så retter vi naturligvis det. Er ”fejlen”, at der er dele af videoen, man ønsker ændret ud fra et æstetisk udtryk eller ønske, sker den videre redigering mod betaling.

Jeg har bestilt en video pakke 2, og i den færdige video er der et klip af naboens grund, jeg ikke synes om. Kan det ændres?

– Skal vi ind og klippe om i en video for at fjerne klip, sker dette mod beregning af den tid, vi bruger

(med mindre der foreligger en helt speciel anden aftale). I video pakke 2 er der sat ca. 60 minutter af til video redigering og 30 minutter til foto redigering. Skal vi ind og ændre et klip i en video, må det påregnes, at der går mindst 30 minutter, fordi den nye video skal eksporteres ud og uploades igen.

Hvorfor kan jeg ikke vælge en pakke 2 med video og selv bestemme, hvordan det skal filmes og klippes?

– Vores pakke priser er beregnet ud fra den tid, vi bruger på planlægning, kørsel, on-site på adressen der skal optages og den efterfølgende redigering af video og eller fotos. Vi mener, det er mest fair, at de kunder, der selv vil med i processen og dermed måske bidrager til et større tidsforbrug, så betaler lidt mere end den kunde, der ikke har de ønsker, og overlader den kreative process til os.

Hvis jeg vælger den kreative pakke, bliver det så dyrere end pakke 2?

– Nej sådan kan man ikke stille det op. I kreativ pakken får du præcist, hvad du betaler for. Fx hvis du ikke vil have fotos og hellere selv vil redigere video, fordi du kan finde du af den slags, så vil det sikkert bliver billigere med en kreativ pakke. Du betaler kort og godt for den tid, vi bruger, hverken mere eller mindre. Du skal betale for tiden, vi bruger på kørsel (også i Svendborg og Faaborg-Midtfyns kommune), Samt en pris på 3,50 kr. pr km vi køre fra vores adresse og retur. Du skal betale for den tid, vi redigerer, hvad enten det er foto eller video – Begge dele er 600,- kr. ekskl. moms pr time, og du skal betale for den tid, vi bruger on-site (på stedet) til at flyve og optage, og her er prisen 1.500 + moms pr time. Timepris udregnes altid per påbegyndt kvarter. Dvs. hvis vi skal køre 30 km , der og det tager ½ time for at optage 45 minutter vil prisen være 105,- kr. + 300,- kr. + 900,- kr. = 1.305,- kr ekskl. moms, hvis der ikke skal laves redigerings arbejde.

Omvendt kan det naturligvis også bliver dyrere end vores pakke  priser, hvis vi skal bruge 1 time på kørsel, 1,5 time på optagelser, der efterfølgende skal redigeres ad flere omgange, så det tager måske 3 timer at redigere færdigt, så bliver kreative pakken naturligvis dyrere, end hvis man havde valgt en standard pakke.

Jeg har bestilt en foto & video pakke, og jeg er ikke tilfreds med resultatet, hvad så?

– Det kommer først og fremmest an på, hvad du er utilfreds med. Kan vi redigere os ud af problemet, kan det løses ved at købe lidt ekstra redigerings tid. Er det en ting, som du har ønsket (og aftalt), at der kom eller ikke kom med i videoen, så vil vi vurdere, om der skal nye optagelser til. I foto & video pakke har man som kunde begrænset mulighed for selv at bestemme indhold af video, er det kreativ pakke , man har bestilt, og vi har en aftale om noget, der skal med/ikke skal med, så må vi lave det om.

Jeg vil gerne bestille en foto & video pakke men er lidt bekymret for at min nabo ikke synes om, at der bliver fløjet med drone i nærheden af hans ejendom, hvad gør I så?

– Vi oplever med mellemrum at naboer er nervøse, bekymret eller måske bange, når og hvis vi flyver i nærheden af deres ejendom. Vores udgangspunkt er, at vi taler med folk, forklarer dem hvorfor vi flyver, vores bagrund med uddannelse, flyveprøver etc. Vi fortæller også, at vi hverken ”kigger” ind af deres vinduer eller i det hele taget flyver for at genere dem. Vi er ude og lave et stykke professionelt arbejde, og hvad der foregår i andres haver og bag vinduer interesserer os på ingen måde, og under alle omstændigheder gælder reglerne for krænkelse af privatlivets fred også for os som for alle andre.

Hvis jeg bestiller en drone optagelse, enten foto eller video pakke, hvor lang tid går der så, til jeg får det leveret?

– Det kommer an på en række ting. Hvis du forlanger, at vi skal optage i solskins vejr, så kan der jo gå noget tid, før lejligheden byder sig. Er optagelses stedet et godt stykke fra vores adresse, og kravet er solskin, så kører vi ikke ud på en opgave, før vi er ret sikre på, at det også er solskin, der hvor vi skal optage. Er kravet ikke nødvendigvis solskin, skal vi stadigvæk tage hensyn til vind og regn. Vi optager ikke når der er virkeligt mørke skyer, men høje tynde skyer er intet problem, og vi kan redigere en del i den efterfølgende redigerings proces.

Når først optagelserne er lavet, så går der som regel ikke mere end 1-2 hverdage og max 5 hverdage før vi har dine video/foto klar.