Ejendoms præsentation

DroneFyns foto og video er en rigtig god løsning hvis man ønsker at præsentere en ejendom med en smuk eller speciel beliggenhed på en overskuelig og flot måde. Med brug af sociale medier, når fotos og specielt video ud til et bredt publikum.

Når vi snakker stillbilleder/fotos, så kan vi tage fotos i høj kvalitet (op til 42 Megapixel), i alle højder og vinkler omkring en ejendom. Lidt populært sagt starter vi, hvor den almindelige fotografs foto mast eller stang stopper (typisk 5-7 meter oppe) og op til fotos som konventionel luftfoto fra fly eller helikoptere. Men vi flyver også ud over vand og tager fotos fra fx 4 meters højde, der kun er muligt for den almindelige fotograf, hvis der er en båd til rådighed. I forhold til konventionelt luftfotografi fra en flyvemaskine eller en helikopter flyver vi ikke op i samme højde. Men da de skal holde en højde på mindst 300 meter over bymæssig bebyggelse, og de er nødt til at bruge teleobjektiver, er det vores opfattelse, at vi kan lave samme overblik fotos, som man kan få fra en flyvemaskine blot i meget bedre kvalitet.

Er det video fra drone, er den almindelige fotograf begrænset af rækkeevnen på stang eller mast ganske som med stillfotos. Der udover er video jo levende billeder, og de kræver glidende bevægelser, som kan være en udfordring at få med videokamera på en stang.

Vores kamera, der hænger under dronen, er alle kamera der er stabiliserer på alle 3 akser. Det betyder, at selv om det blæser lidt, og vi ændrer på dronens flyveretning, vil kameraet blive holdt helt i ro. Det er derfor, vi kan lave så flotte glidende optagelser omkring bygninger, haver og hele området omkring en ejendom.

Video fra flyvemaskine giver ingen rigtig mening på grund af højden og vinklen ned til ejendommen, der skal optages.

Vi har prissat vores service efter, hvad kunden ønsker. Skal man kun bruge fotos eller man ønsker både fotos og video (video sælges ikke alene med mindre man vælger kreativ pakken). Vores foto og video service er desuden prissat til en særdeles overkommelig pris, da vi naturligvis er klar over, at det skal give merværdi til den markedsføring, der skal laves til en ejendom, for at det giver mening for vores kunder.

De fornuftige priser betyder også, at det ikke kun er ejendomme med en salgspris på mange millioner, hvor man med fordel kan bruge drone fotos og video. Naturligvis er ikke alle ejendomme egnet til vores service. Det giver ingen eller meget lidt mening at købe vores service til en lejlighed eller rækkehus i indre by. Men villaer nær strand, skov eller mark, sommerhuse, landejendomme og tilsvarende vil vores service ofte kunne give markedsføringen et løft, så den bliver mere spændende og interessant for mulige købere. Se vores priser.