Priser drone flyvning Januar 2023 – bemærk ny priser på forskellige services!

Vi levere høj kvalitet og til tiden – og vi har ikke brug for at skjule vores priser !

(Se nederst på siden)

DroneFyn lave mange forskellige typer opgaver, og prisen på vores arbejde vil variere efter kundens ønsker til det færdige produkt.
Husk når du bestiller en opgave hos DroneFyn, så får du en kvalitet baseret på erfaring med droneflyvning siden 2013, og med tusindvis af droneflyvninger bag os. Vores erfaring og know how er din garanti for et godt resultat !
For alle vores priser gælder det, at alt materiale vi optager og rediger for en kunden tilhøre brugsretten og ophavsretten kunden, når vi har modtaget betaling opgaven. Undtaget herfor er DroneFyns brug af fotos video som reference. (Læs mere om dette længer nede)
Til vores drone kunder på sydfyn køre vi en kampagne hvor vi matcher tilbudspriser fra andre operatører, således at hvis man
vælger DroneFyn får man tilmed 10 års drone erfaring og know how med til samme pris !

Vi har for nemhedens skyld lavet nogle basis priser, som vi ofte bruger, når vi laver fotos eller video af ejendomme.

Vi har to standard pakker, en med foto og en med foto og video, samt en kreativ pakke (pakke 3) som er til tænk de kunder der selv gerne vil være med i større elle mindre grad i processen omkring optagelse og redigering af foto og video. Pakkerne omfatter kørsel i Svendborg og Faaborg-Midtfyns kommune, flyvning på adresse og 30 minutter redigering af fotos og 1 time redigering af video. Ønsker vores kunder yderliger arbejde med redigering kan det enten tilkøbes eller man skal vælge pakke 3 – se nedenfor.

Læs mere om vores produkter og hvordan vi afregner HER

Foto Pakke

Dronefotos i 20 - 24 megapixel

Transport til adresse i Svendborg eller Nordfyns/Faaborg-Midtfyn kommune. Flyvning på adresse, hvor der tages ca. 10 – 20 fotos. 8 til 10 fotos vælges ud og redigeres. Fotos leveres i dropbox i høj og lav opløselig udgave.

2 000,- kr. + moms

(2 500 incl. moms)

 

 

Foto Pakke Premium

Ekstra høj kvalitet - foto i 42 megapixel

Når kun det bedste er godt nok !!! Specielt velegnet til fotos der enten skal beskæres eller printes ud i store størrelser. Transport til adresse i Svendborg eller Nordfyns/Faaborg-Midtfyn kommune. Flyvning på adresse, hvor der tages ca. 20 – 50 fotos. 10 til 15 fotos vælges ud og redigeres. Fotos leveres i dropbox i høj opløselig udgave.

5 000,- kr. + moms
(6 250 incl moms)

 

 

Foto & Video Pakke

Foto i 20-24 megapixel – Video i FullHD

Vores populære ejendomsmægler og virksomheds præsentation pakke. Flyvning på adressen hvor der optages 10- 15 minutter råvideo. (4K – 2160p og 30 fps.) Video redigeres og klippes til en længde på 1-3 minutter. (1080P og 30 fps.) Færdig video og foto leveres på dropbox i høj og lav opløsning. Video kan lægges online.

2 400,- kr. + moms
(3 000 incl moms)
2 000,- kr. + moms
(2 500 incl moms)
5 000,- kr. + moms
(6 250 incl moms)
2 400,- kr. + moms
(3 000 incl moms)

Kreativ Pakken

For vores kunder der gerne vil bestemme selv !

Kreativ pakken er for dem der gerne selv vil være med at bestemme hvordan det færdige produkt skal se ud. Her kan du selv bestemme om der kun skal tages video, eller begge dele, og fra hvilke højde og position vi skal optage. Det samme gælder redigering processen. Afregning sker efter den tid vi bruger på opgaven. Redigering 750,- kr. pr. time, on-site optagelser 1.500,- kr. pr. time + transport og moms (timer afregnes pr påbegyndt kvarter)

PRISER PÅ ANDRE YDELSER:

DroneFyn afregner minimum 1 time on-site pr opgave. Herefter afregnes pr. påbegyndt kvarter, og ikke pr. påbegyndt time som ofte ses i branchen.
Kortlægning (mapping) Ebee X/24 Mpixel (afregnes ofte efter areal) Priser fra 2.500,- kr. + moms
3 styk høj kvalitets 360 grader panorama foto, redigeret og klar til webside pr. styk 3.000,- kr. + moms
Flyvning mindre droner (Mavic Air 2, Mavic mini 3, Avata og DJI FPV fra 1.500,- kr. + moms
Flyvning med større droner (Mvic 3 PRO,Inspire2, Matrice 300RTK serie) pr. time fra 2.000,- kr. + moms
Dyk med ROV/undervands drone pr time fra ** 2.500,- kr. + moms
Tillæg Termografi, Lidar, Multispektralt eller anden speciel kamera/sensor pr time fra 1.000,- kr. + moms
Ekstra kamera mand pr. time 800,- kr. + moms
Konsulent arbejde/Redigering/data behandling pr. time (afregnes pr påbegyndt kvarter) 1000,- kr. + moms
Tillæg weekend* og helligdage (med mindre andet er aftalt)  + 35 % + moms
Tillæg aften og nat flyvning* fra kl. 22.00 til 6.00. (med mindre andet er aftalt)  + 50 % + moms
Kørsel uden for Svendborg og Faaborg-Midtfyns kommune afregnes med 4,00 kr. pr km + tidsforbrug (750 kr. pr time)
Kørsels til ikke brofaste øer kun efter aftale.

* Der tillægges maximalt 1 tillæg, til en flyvning og således koster natflyvning i weekend + 50% som på hverdage, og ikke først 35% for weekend og 50% for natflyvning.

** Første time indeholder tidsforbrug for den omfattende rengøring der skal fortages efter hvert dyk. Efter første time er prisen 2.000,- kr. for den efterfølgende tid, og der afregnes pr. påbegyndt kvarter.

*Kreativ pakken og tilbuds opgaver afregnes med pris på 4,00 kr pr km + tidsforbrug. 

Som kunde hos DroneFyn.dk kan du altid forvente at få leveret et kvalitet produkt. Derfor tilbyder vi naturligvis fuld kunde tilfredshed ellers ingen betaling.*
*Forudsætter at du som kunde henvender dig senest 7 hverdage efter levering og at du ikke efterfølgende benytter materialet, og sletter det fra din computer.

OBS

-Vores priser/tilbud indebærer at vi må bruge fotos og video på vores webside og til anden markedsføring som reference for vores arbejde. Hvis dette ikke ønskes tillægges priserne 10% og kunden bedes informere os herom inden opgaven udføres.

-Leverings tid:

Vi bestræber os på at lever det færdige produkt inden for et par dage, dog senest efter indenfor 5 hverdag efter optagelser har fundet sted. Vi er afhængig af vejret da vinden gerne skal være mindre end max 6-8 m/sek for at sikre et godt resultat. Hvornår optagelsen finder sted afhænger derfor helt af vejret.

-Betalingsbetingelser:

Erhverv kunder: (CVR nummer) netto 8 dage.
Private kunder: netto kontant ( Demo eksempel af færdig arbejde udleveres til godkendelse og når betaling er modtaget udleveres det fulde materiale)

 

Kontakt os på:

og lad os tag en snak om hvordan vi kan løse din specifikke opgave.

Der tages forbehold for ændringer af ydelser og priser.